English | Shqip Kërko produkt  
 
 
Username

Password


ALBA sh.a. është distributori zyrtar i produkteve të kompanisë Shell për territorin Shqiptar. Këto produkte përfshijnë vajra lubrifikante, graso, antifrizë, ujë baterish, etj. nën markën e Shell-it. Ne shërbejmë klientët tanë në fushën e lubrifikanteve konsumatore, transporti, dhe industriale.

 
Arkivë
Adresa:
ALBA sh.a.
Tel: 048520068
Fax: 048520069
Email: info@alba.al
Cel 1: 0682058945
Cel 2: 0682058953
 
Copyright 2008 ALBA sh.a. Të gjitha të drejtat të rezervuara.