English | Shqip Kërko produkt  
 
 
Username

Password


Reth Nesh

Alba sh.a. është distributori zyrtar i produkteve të kompanisë Shell për territorin Shqiptar. Këto produkte përfshijne vajra lubrifikante, graso, antifrizë, ujë baterish, etj. në markën e Shell-it. Ne shërbejmë klientet tanë në fushën e lubrifikanteve konsumatore, transport, dhe industriale.

ALBA sh.a. e ka filluar aktivitetin e saj në vitin 1993. Me 15 vjet eksperiencë në tregtimin e vajrave lubrifikante , ALBA është firma më e madhe dhe e konsoliduar e vajrave lubrifikante në Shqipëri.  Distributorët tanë janë të shpërndarë në të gjithë territorin e Shqipërisë në mënyrë që ti shërbejmë klienteve tanë sa më mirë.

Alba e ka filluar partneritetin e saj me kompaninë multinacionale Shell, në 2002, në bashkpunim me filialin e Shell në Kroaci, Shell d.o.o.

Sot  ALBA zoteron 1/3 të tregut Shqipëtar per vajrat lubrifikante.

 
 
Arkivë
Adresa:
ALBA sh.a.
Tel: 048520068
Fax: 048520069
Email: info@alba.al
Cel 1: 0682058945
Cel 2: 0682058953
 
Copyright 2008 ALBA sh.a. Të gjitha të drejtat të rezervuara.