English | Shqip Kërko produkt  
 
 
 
Adresa:
ALBA sh.a.
Tel: 048520068
Fax: 048520069
Email: info@alba.al
Cel 1: 0682058945
Cel 2: 0682058953
 
Username

Password


Vaj Motorri per Motorcikleta 4K
 
Shell Advance Ultra 4, SAE 10W-40, 15W-50
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
Vaj tërësishtë sintetik i kualitetit të lartë për motorra katër kohësh.
JASO MA; API SG


» Dokumenti teknik...
Shell Advance Scooter 4, SAE 10W-40
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
Vaj motorri i kualitetit të lartë në bazë sintetike për motorra 4 kohësh me ftohësa
të ujit dhe të ajrit të skuterave bashkohor.
JASO MA; API SG


» Dokumenti teknik...
Shell Advance VSX 4, SAE 15W-50
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
55 Lit
Vaj motorri i bazës sintetike i kualitetit të lartë për motorra katër kohësh.
JASO MA; API SG


» Dokumenti teknik...
Shell Advance SX 4, SAE 15W-50
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
Vaj motorri mineral kualitativ për motorra katër kohësh.
JASO MA; API SG


» Dokumenti teknik...

Faqe:  1

 
Copyright 2008 ALBA sh.a. Të gjitha të drejtat të rezervuara.