English | Shqip Kërko produkt  
 
 
 
Adresa:
ALBA sh.a.
Tel: 048520068
Fax: 048520069
Email: info@alba.al
Cel 1: 0682058945
Cel 2: 0682058953
 
Username

Password


Vaj Motorri per Motorcikleta 2K
 
Shell Advance Racing X
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
Vaj motorri tërësishtë sintetik për motorra dy kohësh.
Odobreno od FIM i FIA-CIK


» Dokumenti teknik...
Shell Advance Ultra 2
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
Vaj motorri sintetik i kualitetit të lartë për motorra dy kohësh.
JASO FC; API TC; ISO-L-EGD i predlozena ISO-L-EGE

» Dokumenti teknik...
Shell Advance Scooter Plus 2
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
Vaj motorri tërësishtë sintetik të motorrave me qëndrushmëri të mëdha të skuterave bashkohorë.
JASO FC; API TC; ISO-L-EGD i predlozena ISO-L-EGE

» Dokumenti teknik...
Shell Advance Scooter 2
Paketimi Çmimi €/Lit
0.5 Lit
Vaj motorri në bazë sintetike i kualitetit të lartë me ftofësa te ajrit dhe ujit të
motorrave të skutërëve bashkohorë.
JASO FC; API TC; ISO-L-EGC


» Dokumenti teknik...
Shell Advance VSX 2
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
Vaj motorri i bazës sintetike i kualitetit të lartë për motorra dy kohësh.
JASO FC; API TC; ISO-L-EGC


» Dokumenti teknik...

Faqe:  1 2

 
Copyright 2008 ALBA sh.a. Të gjitha të drejtat të rezervuara.