English | Shqip Kërko produkt  
 
 
 
Adresa:
ALBA sh.a.
Tel: 048520068
Fax: 048520069
Email: info@alba.al
Cel 1: 0682058945
Cel 2: 0682058953
 
Username

Password


Produkte Shtese per Motorcikleta
 
Shell Advance Transmission, SAE 80W-90
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
Vaj i kualitetit të lartë për lubrifikim të strukturave bartëse tek motorcikletat me kordon dhe
tek strukturat e tjera ku kërkohet vaji hipoid.
API GL-5

» Dokumenti teknik...
Shell Advance Gear EP, SAE 80W
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
Vaj i kualitetit të lartë vaçanërishtë për lubrifikim të kamiove tek motorcikletat.
API GL-4


» Dokumenti teknik...
Shell Advance Chain Ultra
Paketimi Çmimi €/Lit
0.3 Lit
Lubrifikues i kualitetit të lartë me ngjyrë të bardhë me shtesa nga tefloni për zinxhirë te motorcikletave.

» Dokumenti teknik...
Shell Advance Brake Cleaner
Paketimi Çmimi €/Lit
0.3 Lit
Mjet i cili tretet shpejt për pastrimin e frenave , ferrotave e tj.
Shell Advance Universal Spray
Paketimi Çmimi €/Lit
0.3 Lit
Sprej universal për pastrim,lubrifikim dhe mbrojtje antikorozive të pjesëve të makinës dhe motorcikletave.

» Dokumenti teknik...

Faqe:  1 2

 
Copyright 2008 ALBA sh.a. Të gjitha të drejtat të rezervuara.