English | Shqip Kërko produkt  
 
 
 
Adresa:
ALBA sh.a.
Tel: 048520068
Fax: 048520069
Email: info@alba.al
Cel 1: 0682058945
Cel 2: 0682058953
 
Username

Password


Produkte per Varka
 
Shell Nautilus Premium 2T (Outboard)
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
20 Lit
Vaj kulminant për motora 2 kohësh.
NMMA TC-W3

» Dokumenti teknik...
Shell Nautilus Premium 4T, SAE 15W-40 (Inboard)
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
4 Lit
Vaj kulminant për motora 4 kohësh të lundrimit dhe jashtë tij te dizelit dhe të
banzinës me apo pa turbo mbushje.
API CF-4/SG; ACEA E2-96; Volvo VDS
» Dokumenti teknik...
Shell Nautilus Marine Gear Oil, SAE 90
Paketimi Çmimi €/Lit
0.2 Lit
Vaj për transmisione të motorave (jo për motora të lundrimit)
API GL-4, OMC1632

» Dokumenti teknik...

Faqe:  1

 
Copyright 2008 ALBA sh.a. Të gjitha të drejtat të rezervuara.