English | Shqip Kërko produkt  
 
 
 
Adresa:
ALBA sh.a.
Tel: 048520068
Fax: 048520069
Email: info@alba.al
Cel 1: 0682058945
Cel 2: 0682058953
 
Username

Password


Vaj Motorri per Makina te Renda me Nafte
 
Shell Rimula Signia, SAE 10W-40
Paketimi Çmimi €/Lit
209 Lit
Vaj motorri i vetem, tërësishtë sintetik për motora dizel me ngarkesa të rënda të cilët plotesojnë normat e Euro 4 (DPF; SCR). Përdorët edhe në motorat Euro 3 dhe në motorat më të vjetër.
ACEA E7, E6, E4; API CI-4; MB 228.51, 228.5, 226.9; MAN M 3477; VOLVO VDS-2 Cummins CES 2077; MACK EO-M Plus; CAT ECF-1; MTU Type 3
» Dokumenti teknik...
Shell Rimula Ultra, SAE 5W-30 (UHPD)
Paketimi Çmimi €/Lit
4 Lit
20 Lit
55 Lit
209 Lit
Ultra vaj motorri sintetik I qëndrushmërisë së lartë për motorra dizel të automjeteve transportuese i cili tejkalon specifikacionet e fundit europiane. Formulimi unik I Shell-it të cilët përkrahin prodhuesit e mëdhënj të motorave në (Euro III), mundëson kursimin e karburantëve dhe qëndrushmëri të motorrit me shfrytëzim maksimal të motorrit.
ACEA E4; API CF; MB 228.5; MAN M 3277; DAF HP1, HP2; VOLVO VDS-2; MTU Type 3
» Dokumenti teknik...
Shell Rimula Ultra, SAE 10W-40 (UHPD)
Paketimi Çmimi €/Lit
4 Lit
20 Lit
209 Lit
Ultra vaj motorri sintetik i qëndrushmërisë së lartë për motorra dizel të automjeteve transportuese i cili tejkalon specifikacionet e fundit europiane. Formulimi unik i Shell-it të cilin përkrahin prodhuesit e mëdhënj të motorave në (Euro III), mundëson kursimin e karburantëve dhe qëndrushmëri të motorrit me shfrytëzim maksimal të motorrit.
ACEA E7, E4; API CF; MB 228.5; MAN M 3277; Scania LDF-2; VOLVO VDS-3, Cummins CES 2077; RVI RXD; MACK EO-M Plus; MTU Type 3
» Dokumenti teknik...
Shell Rimula Super FE, SAE 10W-40 (SHPD)
Paketimi Çmimi €/Lit
4 Lit
20 Lit
55 Lit
209 Lit
Super vaj motorri i bazës sintetike për motora dizel të automjeteve transportuese. Siguron qëndrushmëri në të gjithë motorrat dizel modern (EURO I, II, dhe III), kursen harxhimet e karburanteve dhe mundëson startim të lehtë të motorrit në temperatura të ulta.
ACEA E7, E5, E3; API CI-4; Global DHD-1; MB 228.3; MAN M 3275; Scania LDF - test in progress; VOLVO VDS-2 (VDS-3 test in progress); Cummins CES 2071,72,76,77,78; RVI-RLD; MACK EO-M Plus
» Dokumenti teknik...
Shell Rimula Super, SAE 15W-40 (SHPD)
Paketimi Çmimi €/Lit
4 Lit
20 Lit
55 Lit
209 Lit
Super vaj motorri për motorra të dizelit të automjeteve transportuese, posacerishtë i zhvilluar për qëndrushmëri të gjatë në të gjithë motorrat modern dizel (EURO I, II, dhe III) për shfrytëzim në transportin rrugor, ndertimtari etj, etj.
ACEA E7, E5, E3; API CI-4; Global DHD-1; MB 228.3; MAN M 3275; VOLVO VDS-4;Cat ECF-1; Cummins CES 2071,72,76,77,78; RVI-RLD; MACK EO-M Plus
» Dokumenti teknik...

Faqe:  1 2 3

 
Copyright 2008 ALBA sh.a. Të gjitha të drejtat të rezervuara.