English | Shqip Kërko produkt  
 
 
 
Adresa:
ALBA sh.a.
Tel: 048520068
Fax: 048520069
Email: info@alba.al
Cel 1: 0682058945
Cel 2: 0682058953
 
Username

Password


Vaj per Traktora
 
Shell Harvella TX, SAE 10W-40
Paketimi Çmimi €/Lit
20 Lit
209 Lit
Super vaj sintetik i kualitetit të lartë për traktora universal (STOU).
CCMC D-4; MF M 1144, 1139; MB 227.1; John Deere J 27; Cat. TO-2; API GL-4

» Dokumenti teknik...
Shell Harvella T, SAE 10W-30
Paketimi Çmimi €/Lit
20 Lit
Super vaj për trakora universal (STOU).
MF M 1139, 1144; John Deere J27; Ford M2C-159 B; MB 227.1; Cat. TO-2; API GL-4

» Dokumenti teknik...
Shell Harvella T, SAE 15W-40
Paketimi Çmimi €/Lit
20 Lit
209 Lit
Super vaj për trakora universal (STOU).
MF M 1139, 1144; John Deere J27; Ford M2C-159 B; MB 227.1; Cat. TO-2; API GL-4

» Dokumenti teknik...
Shell Donax TD, SAE 10W-30
Paketimi Çmimi €/Lit
20 Lit
55 Lit
209 Lit
Vaj universal për transmisione të traktorëve (UTTO). Shfrytëzohet për transmision,
frenave të lagura dhe në hidraulikë.
API GL-4;John Deere JDM,J 20C;MF1143;Ford M2C-134D;Volvo WB 101;ZF03E;Cat TO-2

» Dokumenti teknik...

Faqe:  1

 
Copyright 2008 ALBA sh.a. Të gjitha të drejtat të rezervuara.