English | Shqip Kërko produkt  
 
 
 
Adresa:
ALBA sh.a.
Tel: 048520068
Fax: 048520069
Email: info@alba.al
Cel 1: 0682058945
Cel 2: 0682058953
 
Username

Password


Vaj per Kamio dhe Diferencial
 
Shell Spirax GSX, SAE 75W-80
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
20 Lit
209 Lit
Vaj unik tërësisht sintetik për kamio, i cili mundëson mbrojtje maksimale, qëndrushmëri
të lartë me zvogëlim të harxhimeve të karburantëve. I dedikuar për ndrrime në intervale
të gjata të kamiove te automjeteve transportuese bashkohore.
API GL-4, MT-1
 

» Dokumenti teknik...
Shell Spirax GX, SAE 80W
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
20 Lit
209 Lit
Vaj mineral kualitativ për kamio i cili mundëson mbrojtje të lartë dhe qëndrushmëri të
madhe. Duke ju falenderuar teknologjisë bashkohore të përdorimit të aditivave të këti
 vaji, zgjatët intervali i ndrrimit dhe zvogëlon harxhimet e karburantëve.
API GL-4; MB 235.5; MAN 341 ML; ZF TE-ML 02B-08A

» Dokumenti teknik...
Shell Spirax G, SAE 80W-90
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
55 Lit
209 Lit
EP vaj për ingranazhe me ngarkesa të mesme për punë me shpejtësi të
mëdha dhe momente të vogla të rrotullimit.
API GL-4

» Dokumenti teknik...
Shell Spirax MA, SAE 80W
Paketimi Çmimi €/Lit
55 Lit
209 Lit
EP vaj për ingranazhe me ngarkesa të mesme  për punë me shpejtësi të
mëdha dhe momente të vogla të rrotullimit.
API GL-4;MAN 341 N; MB 235.1; ZF TE-ML 02A-08A

» Dokumenti teknik...
Shell Spirax ASX, SAE 75W-90
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
20 Lit
209 Lit
Vaj unik tërësisht sintetik për diferencial i cili mundëson mbrojtje maksimale
qëndrushmëri të lartë dhe zvoglim të harxhimeve të derivateve. Eshtë i dedikuar
për ndërrim në intervale të gjata të kamiove të automjteve transportuese.
API GL-5, MT-1; MAN 342 SL; Scania STO 1:0; ZF TE-ML 05B-07A-12B; DAF

» Dokumenti teknik...

Faqe:  1 2 3

 
Copyright 2008 ALBA sh.a. Të gjitha të drejtat të rezervuara.