English | Shqip Kërko produkt  
 
 
 
Adresa:
ALBA sh.a.
Tel: 048520068
Fax: 048520069
Email: info@alba.al
Cel 1: 0682058945
Cel 2: 0682058953
 
Username

Password


Vaj per Transmision Automatik
 
Shell Donax TA
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
20 Lit
55 Lit
209 Lit
Vaj për kamio automatik dhe timone servo.
GM Dexron II-D; MB 236.7; Ford Mercon, Allison C-4;
Voith 55.6335 (G607); ZF 03D-04D-09A-11A-14A-17C

» Dokumenti teknik...
Shell Donax TX
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
20 Lit
209 Lit
Vaj sintetik për kamio automatik.
ZF 09B-14B, Voith G607-G1363; Ford Mercon

» Dokumenti teknik...
Shell Donax TM
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
55 Lit
Vaj special për kamio të shpejtësive.
GM ATF Type A Suffix A; Allison C-4; MAN 339A

» Dokumenti teknik...
Shell Donax TF
Paketimi Çmimi €/Lit
20 Lit
ATF vaj special.
Ford M2C 33G; Preporuńća se za Ford SQM-2C 9007-AA

» Dokumenti teknik...

Faqe:  1

 
Copyright 2008 ALBA sh.a. Të gjitha të drejtat të rezervuara.