English | Shqip Kërko produkt  
 
 
 
Adresa:
ALBA sh.a.
Tel: 048520068
Fax: 048520069
Email: info@alba.al
Cel 1: 0682058945
Cel 2: 0682058953
 
Username

Password


Graso
 
Shell Retinax LX 2
Paketimi Çmimi €/Kg
0.4 Kg
20 Kg
180 Lit
Graso e litiumit e kualitetit të lartë të ngarkesave mekanike extreme e cila përdorët në
temperatura prej -30°C gjërë në +160°C (në kohë të shkurta të përdorimit gjërë në +200°C).
NLGI 2

» Dokumenti teknik...
Shell Retinax HD 2
Paketimi Çmimi €/Kg
0.4 Kg
20 Kg
50 Kg
180 Kg
Graso e litium-calciumit e kualitetit të lartë e zhvilluar për përdorim tek
automjetet e rënda komerciale.
NLGI 2

» Dokumenti teknik...
Shell Retinax EP 2
Paketimi Çmimi €/Kg
0.4 Kg
1 Kg
20 Kg
50 Kg
180 Kg
Graso e litiumit e kualitetit të lartë me destinime të shumta, dedikuar për lyerje të
të gjitha pjesëve lyerëse të automjetit duke përfshirë edhe kushinetat.
NLGI 2

» Dokumenti teknik...
Shell Retinax HDX 2
Paketimi Çmimi €/Kg
0.4 Kg
20 Kg
50 Kg
180 Kg
Graso e litium-calciumit me shtesa lyerëse të dëndura (MoS2) për ngarkesa
extreme mekanike, për punë në kushte të lagështisë, pluhurit dhe të ngjajshme.
NLGI 2

» Dokumenti teknik...
Shell Retinax CSZ
Paketimi Çmimi €/Kg
20 Kg
Graso e litiumit gjysëm e lengët për lyerje të sistemeve qëndrore.
NLGI 00

» Dokumenti teknik...

Faqe:  1

 
Copyright 2008 ALBA sh.a. Të gjitha të drejtat të rezervuara.