English | Shqip Kërko produkt  
 
 
 
Adresa:
ALBA sh.a.
Tel: 048520068
Fax: 048520069
Email: info@alba.al
Cel 1: 0682058945
Cel 2: 0682058953
 
Username

Password


Vaj Motorri per Automjete te Pasagjereve
 
Shell Helix Ultra, SAE 5W-40
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
4 Lit
55 Lit
209 Lit
Vaj motorri tërësisht sintetik i përpunuar sipas teknologjisë unike. I destinuar dhe i dëshmuar në garat e FORMULA 1. I zhvilluar për kushte të vështira të levizjes, duke përfshirë garat e shpejtësisë dhe garat rally. Zvogëlon fërkimet, shpënzimet në motorr dhe shpënzimet e derivateve.
API SM/CF, ACEA A3/B3,B4; VW 502.00, 503.01, 505.00;
BMW Longlife Oils List, BMW Special Oil List ; MB 229.3;
Ford M2C 153E; PSA E/D;PORSCHE; SAAB; JASO "SG"; Rover; Ferrari-factory fill
» Dokumenti teknik...
Shell Helix Diesel Ultra, SAE 5W-40
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
4 Lit
209 Lit
Vaj motorri tërësisht sintetik i prodhuar me kombinimin e vajit bazë dhe 38,69 aditivave kulminant të Shell XHVI sipas standardeve me rigoroze të Shell-it, me të cilat sigurohen përformansa të pa arritëshme në të gjithë motorrat dizel të automjeteve të pasagjërëve, bile edhe në ato me kushte më të vështira të levizjes.
API CF; ACEA B3/B4; VW 505.00; MB 229.3; PSA D; BMW Special & Longlife Oil List; Rover
» Dokumenti teknik...
Shell Helix Plus, SAE 10W-40
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
4 Lit
55 Lit
209 Lit
Vaj motorri i bazës sintetike i përpunuar sipas teknologjisë unike, me të cilen sigurohet mbrojtja shtesë dhe superiore e motorrit në të gjitha kushtet e levizjes. Komponenta sintetike në vaj ndikon shume në zvoglimin e shpënzimeve të karburanteve.
API SL/CF, ACEA A3/ B3; VW 500.00, 505.00; MB 229.1;
BMW Special Oils List; PSA E/D; Ford M2C 153E; Rover; JASO "SG"
» Dokumenti teknik...
Shell Helix Diesel Plus, SAE 10W-40
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
4 Lit
55 Lit
209 Lit
Vaj motorri i bazës sintetike, posacërisht I zhvilluar për motorra dizel të automjeteve të pasagjërëve me ose pa mbushje turbo. Siguron pastërti të lartë të motorrit, zvogëlon shpenzime në motorr dhe mundëson startim të lehtë të motorrit në kushte klimatike të ftohta.
API CF; ACEA B3; VW 505.00; MB 229.1; PSA D; BMW Special Oils List; Rover
» Dokumenti teknik...
Shell Helix Super, SAE 15W-40
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
4 Lit
55 Lit
209 Lit
Vaj motorri kualitativ i cili mundëson mbrojtje të motorrit në kushte të përditëshme të levizjes. I përshtatëshëm për shfrytëzim në të gjitha llojet e automobilave me ose pa katalizator me ose pa mbushje turbo.
API SJ/CF; ACEA A2/B2
» Dokumenti teknik...

Faqe:  1 2 3 4

 
Copyright 2008 ALBA sh.a. Të gjitha të drejtat të rezervuara.