English | Shqip Kërko produkt  
 
 
 
Adresa:
ALBA sh.a.
Tel: 048520068
Fax: 048520069
Email: info@alba.al
Cel 1: 0682058945
Cel 2: 0682058953
 
Username

Password


Vaj per Kamio dhe Transmisione
 
Shell Getriebeoel EP, SAE 75W-90
Paketimi Çmimi €/Lit
20 Lit
Vaj sintetik për kamio të sinkronizuar modern, i cili posacërishtë gjenë aplikim tek automjetet e VW.
API GL-4; VW 501.50
» Dokumenti teknik...
Shell Getriebeoel ZLS-BMW, SAE 75W-140
Paketimi Çmimi €/Lit
20 Lit
Vaj sintetik hipoid për tërheqje në bosht të diferencialit me freksion.
API GL-5; BMW B.H.33
Shell SF 5288, SAE 75W-80W
Paketimi Çmimi €/Lit
20 Lit
Vaj kamio për automjete të Pezho-së dhe Citroen-it me kamio manuale.
API GL-4+; PSA B71 2315
» Dokumenti teknik...
Shell Gear oil S
Paketimi Çmimi €/Lit
2 Lit
55 Lit
Vaj kamio i posacëm për automjete të Subaru-së me tërheqje në dy rrota.
Justy, API GL-3
» Dokumenti teknik...
Shell ATF 3403 M-115
Paketimi Çmimi €/Lit
55 Lit
Vaj transmisioni terësishtë sintetik, vecanërisht i përshtatshëm për përdorim në gjeneratën më të re të automjeteve të pasagjerëve të Mercedes Benz me transmision automatik.
MB 236.10

Faqe:  1

 
Copyright 2008 ALBA sh.a. Të gjitha të drejtat të rezervuara.