English | Shqip Kërko produkt  
 
 
 
Adresa:
ALBA sh.a.
Tel: 048520068
Fax: 048520069
Email: info@alba.al
Cel 1: 0682058945
Cel 2: 0682058953
 
Username

Password


Alkolet e Frenave
 
Shell Donax YB
Paketimi Çmimi €/Lit
0.5 Lit
46.7 Lit
Alkol i frenave i verifikuar dhe i destinuar për të gjitha sistemet e frenimit.
DOT 4; SAE J 1703

» Dokumenti teknik...
Shell Donax ZB
Paketimi Çmimi €/Lit
0.5 Lit
Alkol i frenave i kualitetit të lartë për përdorim në ABS dhe në të gjitha përbërjet e tjera të frenave.
DOT 5.1; SAE J 1703

» Dokumenti teknik...
Shell LHM-S
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
Alkol për sisteme hidraulike tek automjetet e Citroenit.
B 71 2710

» Dokumenti teknik...

Faqe:  1

 
Copyright 2008 ALBA sh.a. Të gjitha të drejtat të rezervuara.