English | Shqip Kërko produkt  
 
 
Username

Password


Partnerët
Europe

Produktet e Shell importohen në Shqipëri nga filiali i kompanisë së Shell-it në Kroaci, Shell d.o.o, partnerë të ALBA sh.a.

Lubrifikantet e Shell-it jane nje nga liderat boterore ne industrine e lubrifikanteve. Shell-i prodhon dhe tregton nje nga gamat me cilesore te produkteve lubrifikante, nga formulimet te kualitetit ushqimor, qe perdoren ne fabrikat e paketimit te pijeve te lehta, deri te grasot e renda industriale, qe mbrojne kushinetat e medhaja rrotulluese ne fonderite e hekurit. Gama e produkteve gjithashtu permban lubrifikante per tregjet e kamionave, veturave, dhe motorcikletave, produkte per mirembajtjen e automejtit dhe sherbime te shpejta lubrifikimi.

Permasat e biznesit
Shkalla e kompanise dhe aftesite globale nenkuptojne qe mund te japi ne menyre te vazhdueshme, produkte lubrifikante dhe sherbime cilesore boterore. Shell-i operon ne rreth 120 shtete qe furnizohen nga nje rrjet me 70+ fabrika blendingu dhe 10+ rafineri te vajrave baze te shperndare gjate gjithe rajoneve te botes. Shell-i manaxhon dhe prodhon disa nga markat me te mira te botes, perfshire Shell Helix, Pennzoil®, Quaker State®, Shell Tellus, Shell Cassida, Shell Rimula, Shell Spirax dhe sherbimet e Jiffy Lube®.

Mirënjohja nga Klienti
Shperblimet e klienteve ndaj Lubrifikanteve te Shell-it ne 2005:

  • Furnizuesi Internacional per 2004 nga Wal-Mart, nje nga rrjetet e supermarketeve me te medhenj ne bote.
  • Cmimi i Furnizuesit te vitin per 2004 nga Daimler Chrysler, per ekzekutimin e paaritshem ne tregun Europian.

Teknologjia dhe Permiresimi
Lubrifikantet e Shell-it zene nje nga vendet e para ne teknologjine e lubrifikanteve. Kerkimet dhe ecuria jane te klasit te pare me nje eksperience mbi gjashtedhjete vjecare. Shell-i ka pese qendra internacionale te kerkimit qe jane te perfshira ne zhvillimin dhe perparimin e teknologjise te lubrifikanteve dhe specifikimet e tyre.

Për më tepër informacione klikoni në www.shell.com

 
Arkivë
Adresa:
ALBA sh.a.
Tel: 048520068
Fax: 048520069
Email: info@alba.al
Cel 1: 0682058945
Cel 2: 0682058953
 
Copyright 2008 ALBA sh.a. Të gjitha të drejtat të rezervuara.