English | Shqip Kërko produkt  
 
 
 
Adresa:
ALBA sh.a.
Tel: 048520068
Fax: 048520069
Email: info@alba.al
Cel 1: 0682058945
Cel 2: 0682058953
 
Username

Password


Produkte

Produktet konsumatore përfshijnë marka të mëdha si Shell Helix dhe Shell Advance. Kjo kategori përmban vajrat e motorit për vetura dhe motorcikleta, vajra për kamio, alkol frenash, produkte për varka, antifrizë, etj.

Vaj Motorri per Automjete te Pasagjereve

Shell Helix Ultra, SAE 5W-40
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
4 Lit
55 Lit
209 Lit
Vaj motorri tërësisht sintetik i përpunuar sipas teknologjisë unike. I destinuar dhe i dëshmuar në garat e FORMULA 1. I zhvilluar për kushte të vështira të levizjes, duke përfshirë garat e shpejtësisë dhe garat rally. Zvogëlon fërkimet, shpënzimet në motorr dhe shpënzimet e derivateve.
API SM/CF, ACEA A3/B3,B4; VW 502.00, 503.01, 505.00;
BMW Longlife Oils List, BMW Special Oil List ; MB 229.3;
Ford M2C 153E; PSA E/D;PORSCHE; SAAB; JASO "SG"; Rover; Ferrari-factory fill
» Dokumenti teknik...
Shell Helix Diesel Ultra, SAE 5W-40
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
4 Lit
209 Lit
Vaj motorri tërësisht sintetik i prodhuar me kombinimin e vajit bazë dhe 38,69 aditivave kulminant të Shell XHVI sipas standardeve me rigoroze të Shell-it, me të cilat sigurohen përformansa të pa arritëshme në të gjithë motorrat dizel të automjeteve të pasagjërëve, bile edhe në ato me kushte më të vështira të levizjes.
API CF; ACEA B3/B4; VW 505.00; MB 229.3; PSA D; BMW Special & Longlife Oil List; Rover
» Dokumenti teknik...
Shell Helix Plus, SAE 10W-40
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
4 Lit
55 Lit
209 Lit
Vaj motorri i bazës sintetike i përpunuar sipas teknologjisë unike, me të cilen sigurohet mbrojtja shtesë dhe superiore e motorrit në të gjitha kushtet e levizjes. Komponenta sintetike në vaj ndikon shume në zvoglimin e shpënzimeve të karburanteve.
API SL/CF, ACEA A3/ B3; VW 500.00, 505.00; MB 229.1;
BMW Special Oils List; PSA E/D; Ford M2C 153E; Rover; JASO "SG"
» Dokumenti teknik...
Arkivë

Vaj per Kamio dhe Transmisione

Shell Getriebeoel EP, SAE 75W-90
Paketimi Çmimi €/Lit
20 Lit
Vaj sintetik për kamio të sinkronizuar modern, i cili posacërishtë gjenë aplikim tek automjetet e VW.
API GL-4; VW 501.50
» Dokumenti teknik...
Shell Getriebeoel ZLS-BMW, SAE 75W-140
Paketimi Çmimi €/Lit
20 Lit
Vaj sintetik hipoid për tërheqje në bosht të diferencialit me freksion.
API GL-5; BMW B.H.33
Shell SF 5288, SAE 75W-80W
Paketimi Çmimi €/Lit
20 Lit
Vaj kamio për automjete të Pezho-së dhe Citroen-it me kamio manuale.
API GL-4+; PSA B71 2315
» Dokumenti teknik...
Arkivë

Alkolet e Frenave

Shell Donax YB
Paketimi Çmimi €/Lit
0.5 Lit
46.7 Lit
Alkol i frenave i verifikuar dhe i destinuar për të gjitha sistemet e frenimit.
DOT 4; SAE J 1703

» Dokumenti teknik...
Shell Donax ZB
Paketimi Çmimi €/Lit
0.5 Lit
Alkol i frenave i kualitetit të lartë për përdorim në ABS dhe në të gjitha përbërjet e tjera të frenave.
DOT 5.1; SAE J 1703

» Dokumenti teknik...
Shell LHM-S
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
Alkol për sisteme hidraulike tek automjetet e Citroenit.
B 71 2710

» Dokumenti teknik...
Arkivë

Vaj Motorri per Motorcikleta 4K

Shell Advance Ultra 4, SAE 10W-40, 15W-50
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
Vaj tërësishtë sintetik i kualitetit të lartë për motorra katër kohësh.
JASO MA; API SG


» Dokumenti teknik...
Shell Advance Scooter 4, SAE 10W-40
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
Vaj motorri i kualitetit të lartë në bazë sintetike për motorra 4 kohësh me ftohësa
të ujit dhe të ajrit të skuterave bashkohor.
JASO MA; API SG


» Dokumenti teknik...
Shell Advance VSX 4, SAE 15W-50
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
55 Lit
Vaj motorri i bazës sintetike i kualitetit të lartë për motorra katër kohësh.
JASO MA; API SG


» Dokumenti teknik...
Arkivë

Vaj Motorri per Motorcikleta 2K

Shell Advance Racing X
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
Vaj motorri tërësishtë sintetik për motorra dy kohësh.
Odobreno od FIM i FIA-CIK


» Dokumenti teknik...
Shell Advance Ultra 2
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
Vaj motorri sintetik i kualitetit të lartë për motorra dy kohësh.
JASO FC; API TC; ISO-L-EGD i predlozena ISO-L-EGE

» Dokumenti teknik...
Shell Advance Scooter Plus 2
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
Vaj motorri tërësishtë sintetik të motorrave me qëndrushmëri të mëdha të skuterave bashkohorë.
JASO FC; API TC; ISO-L-EGD i predlozena ISO-L-EGE

» Dokumenti teknik...
Arkivë

Produkte Shtese per Motorcikleta

Shell Advance Transmission, SAE 80W-90
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
Vaj i kualitetit të lartë për lubrifikim të strukturave bartëse tek motorcikletat me kordon dhe
tek strukturat e tjera ku kërkohet vaji hipoid.
API GL-5

» Dokumenti teknik...
Shell Advance Gear EP, SAE 80W
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
Vaj i kualitetit të lartë vaçanërishtë për lubrifikim të kamiove tek motorcikletat.
API GL-4


» Dokumenti teknik...
Shell Advance Chain Ultra
Paketimi Çmimi €/Lit
0.3 Lit
Lubrifikues i kualitetit të lartë me ngjyrë të bardhë me shtesa nga tefloni për zinxhirë te motorcikletave.

» Dokumenti teknik...
Arkivë

Produkte per Varka

Shell Nautilus Premium 2T (Outboard)
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
20 Lit
Vaj kulminant për motora 2 kohësh.
NMMA TC-W3

» Dokumenti teknik...
Shell Nautilus Premium 4T, SAE 15W-40 (Inboard)
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
4 Lit
Vaj kulminant për motora 4 kohësh të lundrimit dhe jashtë tij te dizelit dhe të
banzinës me apo pa turbo mbushje.
API CF-4/SG; ACEA E2-96; Volvo VDS
» Dokumenti teknik...
Shell Nautilus Marine Gear Oil, SAE 90
Paketimi Çmimi €/Lit
0.2 Lit
Vaj për transmisione të motorave (jo për motora të lundrimit)
API GL-4, OMC1632

» Dokumenti teknik...
Arkivë

Te Tjera

 
Copyright 2008 ALBA sh.a. Të gjitha të drejtat të rezervuara.