English | Shqip Kërko produkt  
 
 
 
Adresa:
ALBA sh.a.
Tel: 048520068
Fax: 048520069
Email: info@alba.al
Cel 1: 0682058945
Cel 2: 0682058953
 
Username

Password


Produkte

Produktet e transportit përfshijnë marka të njohura si Shell Rimula, Shell Spirax dhe Shell Retinax. Kjo kategori përmban vajrat e motorrit me naftë për mjete transportuese dhe ato të punëve të rënda, vajrat për kamio të shpejtësisë, vajra të diferencialit, graso, etj.

Vaj Motorri per Makina te Renda me Nafte

Shell Rimula Signia, SAE 10W-40
Paketimi Çmimi €/Lit
209 Lit
Vaj motorri i vetem, tërësishtë sintetik për motora dizel me ngarkesa të rënda të cilët plotesojnë normat e Euro 4 (DPF; SCR). Përdorët edhe në motorat Euro 3 dhe në motorat më të vjetër.
ACEA E7, E6, E4; API CI-4; MB 228.51, 228.5, 226.9; MAN M 3477; VOLVO VDS-2 Cummins CES 2077; MACK EO-M Plus; CAT ECF-1; MTU Type 3
» Dokumenti teknik...
Shell Rimula Ultra, SAE 5W-30 (UHPD)
Paketimi Çmimi €/Lit
4 Lit
20 Lit
55 Lit
209 Lit
Ultra vaj motorri sintetik I qëndrushmërisë së lartë për motorra dizel të automjeteve transportuese i cili tejkalon specifikacionet e fundit europiane. Formulimi unik I Shell-it të cilët përkrahin prodhuesit e mëdhënj të motorave në (Euro III), mundëson kursimin e karburantëve dhe qëndrushmëri të motorrit me shfrytëzim maksimal të motorrit.
ACEA E4; API CF; MB 228.5; MAN M 3277; DAF HP1, HP2; VOLVO VDS-2; MTU Type 3
» Dokumenti teknik...
Shell Rimula Ultra, SAE 10W-40 (UHPD)
Paketimi Çmimi €/Lit
4 Lit
20 Lit
209 Lit
Ultra vaj motorri sintetik i qëndrushmërisë së lartë për motorra dizel të automjeteve transportuese i cili tejkalon specifikacionet e fundit europiane. Formulimi unik i Shell-it të cilin përkrahin prodhuesit e mëdhënj të motorave në (Euro III), mundëson kursimin e karburantëve dhe qëndrushmëri të motorrit me shfrytëzim maksimal të motorrit.
ACEA E7, E4; API CF; MB 228.5; MAN M 3277; Scania LDF-2; VOLVO VDS-3, Cummins CES 2077; RVI RXD; MACK EO-M Plus; MTU Type 3
» Dokumenti teknik...
Arkivë

Vaj per Traktora

Shell Harvella TX, SAE 10W-40
Paketimi Çmimi €/Lit
20 Lit
209 Lit
Super vaj sintetik i kualitetit të lartë për traktora universal (STOU).
CCMC D-4; MF M 1144, 1139; MB 227.1; John Deere J 27; Cat. TO-2; API GL-4

» Dokumenti teknik...
Shell Harvella T, SAE 10W-30
Paketimi Çmimi €/Lit
20 Lit
Super vaj për trakora universal (STOU).
MF M 1139, 1144; John Deere J27; Ford M2C-159 B; MB 227.1; Cat. TO-2; API GL-4

» Dokumenti teknik...
Shell Harvella T, SAE 15W-40
Paketimi Çmimi €/Lit
20 Lit
209 Lit
Super vaj për trakora universal (STOU).
MF M 1139, 1144; John Deere J27; Ford M2C-159 B; MB 227.1; Cat. TO-2; API GL-4

» Dokumenti teknik...
Arkivë

Vaj per Kamio dhe Diferencial

Shell Spirax GSX, SAE 75W-80
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
20 Lit
209 Lit
Vaj unik tërësisht sintetik për kamio, i cili mundëson mbrojtje maksimale, qëndrushmëri
të lartë me zvogëlim të harxhimeve të karburantëve. I dedikuar për ndrrime në intervale
të gjata të kamiove te automjeteve transportuese bashkohore.
API GL-4, MT-1
 

» Dokumenti teknik...
Shell Spirax GX, SAE 80W
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
20 Lit
209 Lit
Vaj mineral kualitativ për kamio i cili mundëson mbrojtje të lartë dhe qëndrushmëri të
madhe. Duke ju falenderuar teknologjisë bashkohore të përdorimit të aditivave të këti
 vaji, zgjatët intervali i ndrrimit dhe zvogëlon harxhimet e karburantëve.
API GL-4; MB 235.5; MAN 341 ML; ZF TE-ML 02B-08A

» Dokumenti teknik...
Shell Spirax G, SAE 80W-90
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
55 Lit
209 Lit
EP vaj për ingranazhe me ngarkesa të mesme për punë me shpejtësi të
mëdha dhe momente të vogla të rrotullimit.
API GL-4

» Dokumenti teknik...
Arkivë

Vaj per Transmision Automatik

Shell Donax TA
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
20 Lit
55 Lit
209 Lit
Vaj për kamio automatik dhe timone servo.
GM Dexron II-D; MB 236.7; Ford Mercon, Allison C-4;
Voith 55.6335 (G607); ZF 03D-04D-09A-11A-14A-17C

» Dokumenti teknik...
Shell Donax TX
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
20 Lit
209 Lit
Vaj sintetik për kamio automatik.
ZF 09B-14B, Voith G607-G1363; Ford Mercon

» Dokumenti teknik...
Shell Donax TM
Paketimi Çmimi €/Lit
1 Lit
55 Lit
Vaj special për kamio të shpejtësive.
GM ATF Type A Suffix A; Allison C-4; MAN 339A

» Dokumenti teknik...
Arkivë

Graso

Shell Retinax LX 2
Paketimi Çmimi €/Kg
0.4 Kg
20 Kg
180 Lit
Graso e litiumit e kualitetit të lartë të ngarkesave mekanike extreme e cila përdorët në
temperatura prej -30°C gjërë në +160°C (në kohë të shkurta të përdorimit gjërë në +200°C).
NLGI 2

» Dokumenti teknik...
Shell Retinax HD 2
Paketimi Çmimi €/Kg
0.4 Kg
20 Kg
50 Kg
180 Kg
Graso e litium-calciumit e kualitetit të lartë e zhvilluar për përdorim tek
automjetet e rënda komerciale.
NLGI 2

» Dokumenti teknik...
Shell Retinax EP 2
Paketimi Çmimi €/Kg
0.4 Kg
1 Kg
20 Kg
50 Kg
180 Kg
Graso e litiumit e kualitetit të lartë me destinime të shumta, dedikuar për lyerje të
të gjitha pjesëve lyerëse të automjetit duke përfshirë edhe kushinetat.
NLGI 2

» Dokumenti teknik...
Arkivë

Te Tjera

Caprinus HPD 40
Paketimi Çmimi €/Lit
209 Lit

» Dokumenti teknik...
Tegula V 32
Paketimi Çmimi €/Lit
209 Lit

» Dokumenti teknik...
Shell Donax TC, SAE 10W
Paketimi Çmimi €/Lit
20 Lit
209 Lit
Vaj special për transmisione, sisteme hidraulike të katerpilarëve.
Cat TO-4; Allison C-4; Komatsu KES KES 07.868.1

» Dokumenti teknik...
Arkivë
 
Copyright 2008 ALBA sh.a. Të gjitha të drejtat të rezervuara.