English | Shqip Kërko produkt  
 
 
 
Adresa:
ALBA sh.a.
Tel: 048520068
Fax: 048520069
Email: info@alba.al
Cel 1: 0682058945
Cel 2: 0682058953
 
Username

Password


Produkte

Produktet industriale përfshijnë markat e besueshme si Shell Tellus dhe Shell Omala. Kjo kategori përmban vajra industrial që i shërbejnë fushave të ndryshme të industrisë si vajra hidraulik, vajra për ingranazhe dhe kushineta, vajra për kompresorë, etj.

Vaj Hidraulike

Tellus T 15
Paketimi Çmimi €/Lit
20 Lit

» Dokumenti teknik...
Tellus 22
Paketimi Çmimi €/Lit
20 Lit

» Dokumenti teknik...
Tellus T 22
Paketimi Çmimi €/Lit
20 Lit

» Dokumenti teknik...
Arkivë

Vaj per Ingranazhe dhe Kushineta

Omala 68
Paketimi Çmimi €/Lit
20 Lit
209 Lit

» Dokumenti teknik...
Omala 100
Paketimi Çmimi €/Lit
20 Lit
209 Lit

» Dokumenti teknik...
Omala 150
Paketimi Çmimi €/Lit
20 Lit
209 Lit

» Dokumenti teknik...
Arkivë

Vaj per Kompresor Ajri

Corena P 100
Paketimi Çmimi €/Lit
20 Lit
209 Lit

» Dokumenti teknik...
Corena D 46
Paketimi Çmimi €/Lit
20 Lit
209 Lit

» Dokumenti teknik...
Corena D 68
Paketimi Çmimi €/Lit
20 Lit

» Dokumenti teknik...
Arkivë

Graso Industriale

Alvania EP (LF) 2
Paketimi Çmimi €/Kg
20 Kg
180 Kg

» Dokumenti teknik...
Alvania RL 2
Paketimi Çmimi €/Kg
20 Kg

» Dokumenti teknik...
Alvania RL 3
Paketimi Çmimi €/Kg
5 Kg
20 Kg
180 Kg

» Dokumenti teknik...
Arkivë

Te Tjera

Thermia B
Paketimi Çmimi €/Lit
20 Lit
209 Lit

» Dokumenti teknik...
Dromus B
Paketimi Çmimi €/Lit
20 Lit
209 Lit

» Dokumenti teknik...
Torcula 100
Paketimi Çmimi €/Lit
209 Lit

» Dokumenti teknik...
Arkivë
 
Copyright 2008 ALBA sh.a. Të gjitha të drejtat të rezervuara.